Over onsOnze passie voor het groen ontstond tijdens een bijbaantje op een boomkwekerij. In 2008 hebben we zelf een stuk grond aangeplant. Wat begon als hobby groeide snel uit tot iets wat je geen hobby meer kon noemen.

We besloten van onze hobby ons beroep maken. En in 2010 startten we, parttime, ons eigen bedrijf. Zonder een achtergrond in de agrarische sector, maar met enorm veel passie, enthousiasme en een gedegen ondernemingsplan.

We begonnen voorzichtig in 2011 met één hectare en een half jaar later volgde de tweede. Op dit moment hebben we een oppervlakte van drie hectare.

Logo KWALITEIT staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel kwaliteit van onze planten, van de bodem en van de machines. Dat betekent dat wij hebben geïnvesteerd in een goed en BETROUWBAAR MACHINEPARK. Zo kunnen we zonder vast personeel efficiënt werken en hierdoor de kostprijs zo laag mogelijk houden.

Daarnaast investeren we in een gezond en actief bodemleven dat aan de basis staat van de ECOLOGISCHE TEELTMETHODE. We maken zo weinig mogelijk gebruik van chemische middelen. Het onkruid gaan we tegen met schoffelen en Laag Volume Strooitechniek (LVS). Een gezonde bodem maakt de plant immers sterker en weerbaarder.

Naast kwaliteit bieden wij FLEXIBILITEIT. Wij staan open voor vernieuwing van ons assortiment. Zonder in te leveren op de kwaliteit en service natuurlijk.

Wilt u als kweker of handelaar de teelt van bepaalde gewassen uit handen geven? Vindt u kwaliteit, goede grond, een betrouwbaar machinepark, kennis en flexibiliteit daarbij belangrijk? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze kwekerij. Zorgen wij dat de koffie klaar staat.


Hartelijke groet,

Koen Linders & Tim van Lanen